Træning på arbejdspladsen

Har din virksomhed lyst til at få glade, sunde og mere produktive medarbejdere med færre sygedage? Så tilbyd dem at kunne træne på arbejdspladsen. Vi kan tilbyde faste ugentlige hold eller komme og give sjove og sunde oplevelser for eksempel til et salgsmøde, teambuilding, årsfest eller lignende.


Dans som motionsform er sjov, motiverende og sundt og kan nemt kombineres med styrkende træning for en sund ryg.


Yoga er en træningform, hvor alle kan være med, også selvom man ikke har lyst til at koordinere sin krop til musik. Hele kroppen bliver gennemarbejdet og deltagerne får en stærk, smidig og sund krop.


Sund ryg er træning med fokus på at øge muskulaturen og smidigheden i ryg og mave.


Stram op er træning, hvor hele kroppen bliver gennemarbejdet med styrkende øvelser for at få en stærkere og sundere krop. Stram op er meget nem træning, hvor alle kan være med uanset form og koordineringsevne.


Sundere medarbejdere giver mindre stress, mindre sygdom, mere effektivitet, større sammenhold og arbejdsglæde for at nævne nogle fordele, og medarbejderne behøver ikke at være på samme niveau. Undgå spændingshovedpiner, musearme, og ondt i ryg og nakke.


Vi tilbyder også at drifte eller oprette nye eller eksisterende motionsrum på arbejdspladser, fysisk efteruddannelse, pausemotion og meget mere.


Pejsegaarden Dans står for fysiske kursusaktiviteter og dans i Københavns kommunes Teknik- og Miljøforvaltning og i Gladsaxe kommune.


Kontakt os på info@handskemager.com og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til at kunne tilbyde sunde og sjove oplevelser til medarbejderne.


Reference fra dans som teambuilding


Alle har ret til at danse

Skriv til dans@pejsegaarden.com

Book danseundervisning og underholdning til julefrokosten!


Danseundervisning til firmaarrangementer kan bookes på info@handskemager.com


Dans kan bruges til teambuilding på alle arbejdspladser. Læs reference


Links:

www.lederne.dk/sundhedsledelse/Temaer/ledelseoglivsstil/motionpaajobbet.htm